Samenvattingen F1 Grand Prix Italië

Ziggo samenvattingen van de afgelopen jaren

Bekijk hier de samenvattingen van de Grand Prix van Italië van de afgelopen jaren.

2022

In 2022 worden er twee races gereden in Italië. De eerste Grand Prix van was op 24 april op het circuit van Imola onder de naam Grand Prix de Emilia Romagna. Bekijk HIER de Formula One samenvatting.
De tweede Grand Prix was de GP van Italië op het circuit van Monza. Deze vind plaats op 12 september in Monza.

2021

In 2021 werden er twee races gereden in Italië. De eerste Grand Prix van was op 18 april op het circuit van Imola onder de naam Grand Prix de Emilia Romagna. Bekijk HIER de Ziggo samenvatting.
De tweede Grand Prix was de GP van Italië op het circuit van Monza. Deze vond plaats op 12 september in Monza. Bekijk HIER de Ziggo samenvatting. Tijdens deze Grand Prix-weekend vond ook een Sprint kwalificatie-race plaats. Bekijk HIER de Ziggo samenvatting.

2020

In 2020 werden er drie races gereden in Italië. De Grand Prix van Italië was op 6 september in Monza. Bekijk HIER de Ziggo samenvatting.
De tweede race werd verreden als de Grand Prix van Toscane op het circuit van Mugello en deze was op 13 september. Bekijk HIER de Ziggo samenvatting.
De derde race in Italië was op 1 november op het circuit van Imola onder de naam Grand Prix de Emilia Romagna. Bekijk HIER de Ziggo samenvatting.

2019

De 2019 Grand Prix van Italië was op 8 september. Bekijk HIER de Ziggo samenvatting.

2018

De Formule 1 Grand Prix van Italië 2018 was op 2 september. Bekijk HIER de Ziggo samenvatting.


Photo Header: © Getty Images / Red Bull Content Pool.