Racekalender voor de zomer, print ‘m nu!

We moesten er even op wachten maar eindelijk gaan vele raceklassen weer racen. Het wordt een drukke zomer en daarom heeft de redactie van GPLatestNews.nl een speciale printbare autosportkalender gemaakt!

Door Denny Kroeze

Na de IndyCar en NASCAR gaat er vanaf volgende week ook weer geracet worden in Europa. Max Verstappen gaat weer aan de slag in de Formule 1 op het thuiscircuit van Red Bull Racing in Oostenrijk. Naast de Formule 1 komt ook de Formule 2, Formule 3 en Porsche Supercup in actie in Spielberg. Aan de overkant van de wereld kan Rinus VeeKay zich opmaken voor zijn tweede IndyCar race, en dat allemaal al volgend weekend.

Om te weten wanneer welke raceklasse gaat rijden hebben we daarom een speciale zomerkalender gemaakt. We kunnen ons tot zondag 5 september gaan opmaken voor 75 races in 67 dagen! Dan is een goede racekalender wel erg handig als overzicht.

De eerste versie van de GPLatestNews.nl Racekalender voor de zomer van 2020 kan je hier downloaden:

https://bit.ly/zomerkal_gplatestnews_2020_upd2

Alle tijden en uitzendplekken zijn natuurlijk onder voorbehoud en wanneer we meer informatie hebben zullen we ook een verbeterde versie hier plaatsen, mede omdat sommige raceklassen nog geen racetijden hebben aangegeven.


Via deze weg hopen we de lezers nog meer te kunnen laten genieten van de meest drukke zomer in de autosport dan ooit tevoren!

Photo Header: © Red Bull Content Pool.