Nieuwe audiopartner voor Red Bull Racing

Red Bull Racing heeft een nieuwe technische partner. Het Oostenrijkse Formule 1-team is een samenwerking aangegaan met audiotechnologiebedrijf IRIS. Het merk zal het team voorzien van audioverbeteringssoftware en –apparatuur en worden gebruikt op de pitmuur, in de fabriek en tijdens Formule 1-demonstraties. Het audiobedrijf IRIS zal met het team samenwerken om fans een nieuwe audio-ervaring te bieden.

"De Formule 1 is een sport van marginale winst, en we stoppen nooit met zoeken naar nieuwe technologie die ons een voorsprong zal geven", zegt Christian Horner, teambaas van Red Bull Racing. “We zijn verheugd met de samenwerking met IRIS, die ons precies dat biedt. Zo zal het merk ons meer realisme in de simulator aanbrengen en meer ontspanning geven tijdens het reizen. Met een kalender met 22 races dit seizoen zal dat bijzonder waardevol zijn!"

Jacobi Anstruther, oprichter en CEO van IRIS voegt eraan toe: “IRIS is verheugd om samen te werken met Red Bull Racing als hun exclusieve audiopartner. Beide bedrijven hebben innovatie en het hoogtepunt van menselijke en technologische prestaties centraal in alles wat we doen, waardoor dit de perfecte samenwerking is. We kijken ernaar uit IRIS-technologie in elk aspect van de activiteit van het Team te integreren. Dit is een partnerschap dat alle manieren zal tonen waarop IRIS-technologie audio en prestaties kan verbeteren.”

Photo Header: © Red Bull Content Pool.