IndyCar-livery Rinus Veekay 2021 bekend (FOTO'S)

Voor zijn tweede seizoen in de NTT IndyCar Series heeft de wagen van Rinus ‘VeeKay’ van Kalmthout een nieuwe lik verf gekregen. De 20-jarige ‘Rookie of The Year’ van het seizoen 2020 rijdt komend seizoen in een overwegend rode bolide, met zwarte en witte accenten.

Hoofdsponsor SONAX prijkt wederom op de sidepods van de #21 Chevrolet, waarmee VeeKay in de aanstaande jaargang een gooi naar de ereplaatsen wil doen. SONAX is als officiële partner van Ed Carpenter Racing betrokken bij het team waarvoor VeeKay actief is.

Verder is uiteraard het logo Direct Supply, tevens partner van Ed Carpenter Racing, zichtbaar op de bolide van VeeKay. Persoonlijke sponsoren Jumbo en Basic-Fit hebben tevens een plaats op de bolide van de Nederlander gekregen.

VeeKay bereidt zich in zijn woonplaats Indianapolis, gesteund door personal trainer Raun Grobben, voor op het aankomende IndyCar-seizoen. Bij het team Ed Carpenter Racing ziet hij Conor Daly en teambaas Ed Carpenter wederom naast zich als teamgenoten; de twee Amerikanen zullen de taken verdelen voor wat betreft de #20-bolide, waarbij Carpenter enkel de ovalwedstrijden voor zijn rekening neemt.

Komende woensdag kruipt VeeKay achter het stuur van zijn ECR-bolide, voor een ovaltest op de Texas Motor Speedway. Volgende week (donderdag 8 april) staat er een laatste test, op de Indianapolis Motor Speedway, op het programma.
Het NTT INDYCAR Series seizoen 2021 begint op zondag 18 april aanstaande met de Honda Indy Grand Prix of Alabama op het Barber Motorsports Park.

Natuurlijk houdt GPLatestNews.nl u op de hoogte van de verrichtingen van Rinus VeeKay in deze geweldige Amerikaanse raceklasse.

Photo's: © Ed Carpenter Racing / Rinus VeeKay
Persbericht Rinus Veekay

Bekijk hier alle beelden van de nieuwe livery: